Сlubul sportiv SportPark – partenerul Wine Run

f7da1f8a60494594208935e1436de4d5Salutăm noul partener al cursei prin galeriile subterane de la Cricova ”Wine Run” – clubul sportiv SportPark. Antrenorii de fitness ai clubului vor desfășura înainte de cursă un antrenament cu scopul de a încălzi mușchii participanților pentru depășirea distanței de 10 km prin împărăția subterană.

Clubul sportiv SportPark, cu o suprafața de peste 2000 m2, situat în inima pădurii Rîșcani, în zona de nord a Chișinăului, pune la dispoziția clienților un spațiu ideal pentru întreaga familie, dar și personal calificat pentru a veni în întîmpinarea diverselor cerințe și necesități.

80d05bf466c8ee5829dbff8cf63b61eeCentrul de fitness este dotat cu o sală spațioasă pentru antrenamente de forță și cardio, cu bazin de înot și SPA (masaj, hammam, saună rusească, solar), săli pentru programe în grup, zonă pentru antrenament funcțional crossfit, tenis de masă, terenuri pentru tenis de câmp, vestiare moderne dotate cu saună infraroșie și duș, și locuri de parcare pentru clienții clubului – reprezintă locația ideală în care exercițiile fizice și relaxarea devin o adevărată plăcere.

Antrenorii de la SportPark sunt pregătiți permanent pentru a oferi asistență, a întocmi programe personalizate și a înainta cele mai bune recomandări pentru nivelul fiecăruia de sănătate și pregătire.

Activitățile clubului sunt completate cu cursuri de inițiere în tenis câmp, tenis ca hobby, dar și tenis de performanță. Cei ce vor să capete deprinderi din lupta neînarmată, în scop de autoapărare, pot practica Taekwon-do. Frecvent se organizează competiții, turnee și demonstrații.

eeaf1e16a8863a29f84d9365d23b2810Noi iți creăm o atmosferă ideală pentru ca tu să uiți de orice griji, iar satisfacția ta să fie memorabilă.

Site: www.sportpark.md

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la  31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție! Numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!