999 susține Wine Run

5b74b54b07ba4487a0c132e93eb1075bLa data de 31 ianuarie, 2016, în Republica Moldova va avea loc o cursă unică după conceptul său – parcurgerea distanței de 10 km prin beciurile de la Cricova!

În special pentru participanții cursei Wine Run vor fi deschise acele trasee și pasaje, care sunt închise pentru turiștii acestui loc.

Proiectul 999.md susține această inițiativă minunată din mai multe motive. Mai întâi de toate, Wine Run este unica cursă de acest gen din lume. Alt motiv este susținerea unui mod sănătos de viaţă, din momentul desfăşurării Maratonului din Chişinău, aceasta a devenit o misiune importantă a proiectului 999.md. Și ultimul ar fi, că, așa gen de evenimente contribuie la creşterea imaginii ţării și dezvoltarea turismului, la care noi aspirăm.

Toate aceste motive alcătuiesc cursa – Wine Run. Înregistrarea este în plină desfășurare și este atât de activă, încât ne putem spune cu certitudine că peste câțiva ani, cursa Wine Run va deveni una din cele mai favorite și cel mai așteptat eveniment sportiv al anului și nu doar în Moldova dar și în lume!

Înregistrarea la cursă