A început înregistrarea pentru cursa Cricova Wine Run 2017

dsc9065Pe 29 ianuarie 2017 va avea loc cea de-a doua ediţie a cursei unice din Europa la adâncimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanţa de 10 km – Cricova Wine Run.

Prima cursă oficială a avut loc în ianuarie 2016, la care au participat 200 de alergători din 10 țări ale lumii: Moldova, SUA, Brazilia, Republica Cehă, Finlanda, Ucraina, România, Rusia, și chiar un sportiv din Angola.

La cursa din 2017, organizatorii au decis să mărească numărul de participanți. De această dată la linia de start se vor alinia 300 de sportivi, atât amatori, cât și profesioniști care se vor înregistra și vor achita taxa de participare la Cricova Wine Run pe site-ul www.winerun.md.  

Evenimentul sportiv Wine Run 2017 se va desfăşura în cele mai bune tradiții și obiceiuri din Republica Moldova, la care participanții vor savura bucate naţionale și vin delicios. Sportivii vor alerga sub sunetele muzicii și dansuri populare.

dsc9292Participanții care vor achiziționa ”Pachetul Standard +Degustare” vor avea parte de o excursie prin orașul vinicol subteran, vor afla despre producerea vinului moldovenesc și vor cunoaște cultura orășelului Cricova, apoi vor lua un prânz cu bucate naţionale și degustare de vinuri.

La cursă sunt admişi toţi doritorii cu condiţia că dispun de o lanternă şi uniformă sportivă. Asigurarea medicală sportivă este recomandată pentru cetăţenii străini. Participanţii la competiţie trebuie să cunoască statutul Regulamentului dat.

Pentru a participa la cursă, alergătorilor li se oferă 2 tipuri de pachete:

Pachet Standard (include o medalie, un rucsac, un tricou oficial, la linia de sosire se va servi vin fiert, oferit de Combinatul Cricova).

  • Pachet Standard + Degustarea vinurilor și un prânz inclus.

Taxa de participare pentru Pachetul Standard:

  • Pentru cetăţenii Republicii Moldova – 500 lei
  • Pentru cetăţenii străini – 100 Euro

Taxa de participare pentru Pachetul Standard + degustare:

  • Pentru cetăţenii Republicii Moldova – 1000 lei
  • Pentru cetăţenii străini – 123 Euro

dsc9740Câştigătorilor şi premianţilor cursei Wine Run le vor fi îmnânate medalii şi diplome, precum şi premii din partea sponsorilor.

Vă reamintim că câștigătorul primei ediţii la categoria bărbaţi a devenit antrenorul clubului Sporter Run Liviu Croitoru, care a parcurs distanţa de 10 km în 30 de minute și 4 secunde. Cea mai rapidă din cele 50 de participante a fost Natalia Clipca, care a ajuns la linia de sosire în 33 de minute și 17,5 secunde.

ÎNREGISTRARE