Antrenamente

sporter_illustration_1000x288px

Sporter Club Te vom ajuta să-ți atingi obiectivul propus în domeniul sportului.

Realizează primul pas – Înscrie-te în Sporter Club

 

Sporter Club –  e cea mai bună decizie în pregătirea pentru Cricova Wine Run. Detaliile şi programul antrenamentelor le puteţi afla în compartimentul „Antrenamente”, în grupa Sporter Run de pe facebook şi pe site-ul clubului, sau la telefonul +373 76769994.

 

În cadrul Cricova Wine Run, organizaţia Sporter desfăşoară antrenamentele de pregătire la evenimente, pentru toţi doritorii începători şi amatori. Viitorii campioni la maratoane vor fi pregătiţi de către sportivii profesionişti, câştigătorii şi premianţii a mai multor competiţii la distanţe lungi, antrenorii clubului de alergare Sporter Run.

 

Antrenorii noştri:

 

Liviu Croitoru – un atlet profesionist, multiplu campion al Republicii Moldova la alergare, premiant şi câştigător al competiţiilor internaţionale.

 

Vitalii Gheorghiţă – Campionul ţărilor Balcanice la maraton. El a devenit primul câştigător din istorie la distanţa maximă de 42 de km din cadrul maratonului din Chişinău.

 

Natalia Clipca – Campioana maratonului internaţional Chişinău, la distanţa de 21 km.

 

Pregătim hainele pentru jogging, adidaşii şi planificăm timpul antrenamentelor!

 

ORARUL ANTRENAMENTELOR

 

Antrenamentele Sporter Club  se vor desfăşura de câteva ori pe săptămână, miercurea şi vinerea, iar duminica vor avea loc cursele la distanţe lungi, care vor dura pînă pe 1 octombrie.

 

Miercuri

  • Ora: 18:30-20:00
  • Locul: Stadionul „Dinamo”

Vineri

  • Ora: 18:30-20:00
  • Locul: Parcul „Valea Morilor”

Mai multe detalii despre antrenamente

 

ANTRENAMENTELE CORPORATIVE PENTRU COMPANII

 

Mai mult, clubul de alergare Sporter Run desfăşoară antrenamentele corporative pentru companii, întreprinderi şi organizaţii.

 

Doriţi să alergaţi într-o componenţă mare împreună cu colegii de la serviciu? Vă dori ca subalternii Dvs. să se familiarizeze cu modul sănătos de viaţă şi să înceapă practicarea alergării?

 

Antrenorul profesionist de nivel internaţional Liviu Croitoru, va  schimba chiar cei mai înrăit lucrător de birou, într-un alergător instruit. Doar în decurs de o lună, veţi deprinde normele de bază şi tehnica de alergare şi veţi reuşi liber să parcurgeţi distanţa de 10 km (4 cercuri în jurul lacului Valea Morilor).

 

Vi se pare ireal? Încercaţi! Şi poate că întreprinderea Dvs. va primi titlul de ” Cel mai sportiv colectiv din Moldova”.

 

Descarcă prezentarea antrenamentelor corporative

 

Detalii la telefonul:

 

076769994 – Ecaterina

şi la adresa de e-mail: corolenco@sporter.md

Hopa, articolul nu a fost găsit!

Uh Oh. Ceva lipsește. Incearcă un dublu control.