Aqua unIQa Sport – apa oficială Cricova Wine Run

AU-Sport-Banner_600x300cm_PreviewCompania Gelibert a devenit partenerul celei de-a doua curse desfăşurată în beciurile vinicole Cricova. Astfel, produsul fabricat Aqua unIQa Sport a devenit apa oficială Cricova Wine Run 2017.

Gelibert a fost fondată în anul 2000 de către Vasile Bejenari, iar ziua inaugurării a fost desfăşurată pe 9 aprilie cu livrarea primului camion al companiei Unicon FB din Floreşti. Gelibert este una dintre primele companii din Republica Moldova, care a început producerea băuturilor nealcoolice în butelii de plastic.

Aqua unIQa Sport este apa potabilă necarbogazoasă, care trece prin 10 etape de prelucrare. Aqua unIQa Sport este unica apă potabilă cu capac sportiv accesibilă în ambalaje de 0,75 l, cu următorul asortiment: iodată şi cu suc de lămâie.

Reamintim că Cricova Wine Run va avea loc pe 29 ianuarie, în cadrul căreia vor putea participa 300 de persoane, atât amatorii, cât şi profesioniştii ce s-au înregistrat în prealabil şi au achitat taxa de participare pe site-ul www.winerun.md.

Înregistrarea poate fi efectuată până la 27 ianuarie 2017 (inclusiv). Recepţionarea cererilor va fi sistată când va fi atinsă limita participanţilor.