Astăzi începe emiterea pachetelor de participant la cursa Wine Run

IMG_0522Atenţie stimaţi participanți la cursă! Deja astăzi aveţi posibilitatea să primiţi propriul pachet de participant la cursa Wine Run 2016.

Eliberarea pachetelor de participant se va efectua în magazinul de firmă Cricova, situat pe adresa: Chișinău, str. Șciusev, 96, în zilele și orele:

– 29 ianuarie vineri, de la 11:00 la 16:00

– 30 ianuarie sâmbătă, de la 11:00 la 18:00

În caz că nu reușiți să vă apropiați la magazinul Cricova pentru a primi pachetul de participant, nu vă întristați, veți avea posibilitatea să-l primiți duminică la locul de start al cursei Wine Run.

Pentru acei care încă nu au achitat participarea la cursă, aveți posibilitatea să o faceți atunci când primiți pachetul de participant în magazinul de firmă Cricova.

Obligatoriu să aveți un act de identitate care trebuie prezentat echipei noastre atunci când primiți pachetul de participant!!!

Pachetul participantului la cursă include:

  • – Tricoul cu simbolul Wine Run 2016;
  • – Un număr de start cu un dispozitiv electronic incorporat.  Obligatoriu, înainte de începerea cursei să-l atașați de haină în conformitate cu instrucţiunile date.
  • – Un buletin informațional.
  • – O mască respiratorie. Folosește-o pe anumite porțiuni ale traseului (vezi harta).
  • – O sticlă de vin oferită de Combinatul Cricova.
  • – O invitație la Pasta Party, care va avea loc la 30 ianuarie.

Duminică, 31 ianuarie vor fi organizate autobuze care vor transfera pe toți participanții la cursă spre locul de start, la beciurile de la Cricova.

Locul întâlnirii: Circul din Chișinău (sectorul Râșcani)

Ora întâlnirii: 8:00

Program detaliat