Au rămas doar 50 de locuri libere

50_ro

Organizatorii Cricova Wine Run vă reamintesc că până la eveniment a rămas mai puțin de o lună și practic toate locurile au fost vândute!


Cel mai atmosferic eveniment de alergat Cricova Wine Run presupune niște limite de participare – 300 de sportivi, care își doresc să înfrunte un traseu unic, amenajat în regatul vinurilor din subsolurile de la Cricova.


Vă reamintim, cursa va avea loc la 28 ianuarie 2018, pentru ca toți sportivii să reușească să se recupereze după sărbători, pentru a cuceri distanța de 10 kilometri, care de fapt va fi prima realizare sportivă a noului an pentru fiecare dintre participanți.


Ca de obicei, alergătorii vor fi întâmpinați de țigani, dansatori, muzicieni și interpreți de muzică populară, care vor conferi cursei un specific local. Finișerii vor primi medalii comemorative, și vor gusta mâncăruri tradiționale și izvar.


Apropo, grație sistemului de rating al sportivilor de pe site-ul Sporter.md, acum toți sportivii au oportunitatea de a-și înscrie în contul propriu fiecare kilometru parcurs, dar și să-și compare rezultatele proprii cu cele obținute de alți participanți.


Dacă ați decis să participați la Cricova Wine Run, nu este nevoie să vă faceți griji pentru vremea de afară, dar ar fi cazul să aveți grijă de înregistrare chiar acum – au mai rămas doar 50 de locuri libere!

Pentru a putea participa la Cricova Wine Run, e necesar să vă înregistrați pe site-ul www.cricova.winerun.md