Canon a devenit partenerul cursei Cricova Wine Run

Canon_RGBCompania Canon CEE GmbH a devenit noul partener al celei de-a doua curse desfăşurată în beciurile vinicole Cricova. Câştigătorii Cricova Wine Run vor fi premiaţi cu cadouri de la Canon.

Compania Canon CEE GmbH este o filială a Canon Inc. din Japonia, liderul mondial inovator şi furnizorul soluţiilor de editare a imaginilor. Mai bine de 50 de ani, Canon propune clienţilor săi din Europa, tehnologii revoluţionare de editare a imaginilor.

Clienţii primesc produse de editare a imaginilor pentru utilizatorii atât amatori, cât şi profesionişti, camere foto, imprimante, scanere şi camere de uz nocturn, dar şi o linie avansată de camere digitale. Mai mult decât atât, compartimentul Business Solutions oferă un vast asortiment de documente electronice şi imprimate, soluţii pentru businessul mic şi mijlociu, ale corporaţiilor mari şi guvernamentale.

Mai multe despre Canon puteţi afla pe site-ul: canon.ro.

Vă reamintim că Cricova Wine Run va avea loc pe 29 ianuarie, în cadrul căreia vor participa 300 de persoane, atât amatorii, cât şi profesioniştii, care s-au înregistrat în prealabil şi au achitat taxa de participare pentru Cricova Wine Run pe site-ul www.winerun.md.