Cel mai bun cadou de Anul Nou – Сertificat de participare la Cricova Wine Run

wine_run_certificat_cadou_front_1000x500În ajun de Revelion, multe persoane se confruntă cu problema alegerii cadourilor pentru cei apropiați, pentru prieteni sau pentru sine însuși. Alegerea unui cadou potrivit nu este o sarcină ușoară! Dar noi știm ce vi s-ar potrivi: participarea la cursa unica ”Cricova Wine Run”, desfășurată în galeriile subterane de la Cricova.

Competiția de alergare va avea loc la o adâncime de 100 m de la suprafața terestră, pe o distanță de 10 km, într-o locație istorică, unde sportivii vor putea savura cele mai alese bucate tradiționale și cel mai delicios vin. Sportivii vor alerga sub ritmul muzicii tradiționale, acompaniate de dansuri naționale.

Vizitarea galeriilor de la Cricova oferă oportunitatea de a trăi una dintre cele mai fascinante istorii ale vinului, legende despre aceste locuri, care incită imaginația, şi cele mai bune tradiţii vinicole ale acestui pământ arhaic şi însorit.

Cel mai bun cadou pentru o persoană apropiată va devenit “Certificatul-cadou de participare la Cricova Wine Run”.

Să procurați ”Certificatul” puteți la numărul de telefon: 079996953 – Мariana Manole, Project Manager.

Grăbiți-vă! Numărul certificatelor este limitat!

Cricova Wine Run se va desfăşura pe 29 ianuarie 2017. Vor putea participa 300 de persoane, atât amatori, cât şi profesionişti, care s-au înregistrat în prealabil şi au achitat taxa de participare pentru Cricova Wine Run pe site-ul www.winerun.md.

Startul va fi dat în zona de parcare de la intrarea în beciurile vinicole Cricova. Începând călătoria pe calea vinicolă, care este inclusă în traseul naţional vinicol, puteţi coti pe strada Chardonnay, apoi spre strada Cabernet, ulterior să alergați pe bulevardul Codru, Dionysos sau Feteasca. După ce vă veți simți cu adevărat amețit de la aceste labirinturi reci, veți înțelege că orășelul subteran de la Cricova este într-adevăr un regat al vinului.

Fiecare participant al competiției va primi un pachet de start, care va include:

  •  – Un tricou cu simbolul Wine Run 2017;
  • – Un număr de start cu un cip electronic integrat. Neapărat înainte de competiţie fixaţi-l potrivit instrucţiunii;
  • – Buletin informaţional;
  • – Mască respiratorie. Utilizaţi-o în anumite secţiuni ale traseului;
  • – O sticlă de vin moldovenesc de la combinatul Cricova.

Iar la linia de finiș fiecare va primi câte o medalie originală Cricova Wine Run 2017!

img_2629-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f

Cel mai perfect cadou pentru Anul Nou!