Compania Fidesco este partener de alimentaţie la Wine Run

12094963_1478234169150757_5087556425122316993_oCompania Fidesco este una din primele şi cele mai mari companii de import şi comercializare a produselor alimentare din Moldova.

Pe data de 31 ianuarie, în cadrul desfăşurării cursei prin labirinturile subterane de la Cricova – Wine Run 2016, compania Fidesco va aproviziona punctele de alimentare cu fructe, pentru ca alergătorii să-şi poată întări puterile după depășirea distanței de 10 km în condiții extreme.

Primul supermarket Fidesco a fost deschis în anul 1995. La ora actuală, reţeaua include 19 supermarketuri: 12 în municipiul Chişinău, câte 2 în mun. Bălţi şi r. Călăraşi, precum şi câte unul la Orhei, Comrat şi Anenii Noi.

După 20 de ani de activitate intensă, compania a câştigat încrederea cumpărătorilor şi furnizorilor produselor de calitate înaltă. Buna reputaţie este menţinută de abilităţile managerilor companiei, care se străduiesc ca atât calitatea înaltă a mărfurilor, cât şi preţurile să fie mereu accesibile.

Scopul principal al magazinelor reţelei Fidesco este asigurarea unui proces confortabil de a face cumpărături: produsele alimentare sunt propuse la un preţ bun, clienţii sunt deserviţi la cel mai înalt nivel, este oferită o deservire foarte comodă cu ajutorul programelor avantajoase, care propun diverse promoţii şi reduceri permanente la produsele alimentare din supermarketurile Fidesco.

Organizatorii Wine Run îi mulţumesc companiei Fidesco pentru colaborare şi pentru că sunt un colectiv activ de excepție, care este alături de noi nu doar în cadrul Wine Run, ci și la Chisinau Criterium, Chisinau Marathon şi Ghidighici Sea Mile.

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la  31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție, numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!