Compania Riedel, noul partener al cursei, dăruiește pahare din cristal

Bridal_Ads_Final-2Fiecare vin conține o compoziţie unică de culoare şi caracter, buchet și gust. Riedel consideră paharul un instrument ideal pentru exprimarea mesajului vinului. Anume din acest motiv cei mai buni alergători vor primi în dar un set de pahare de cristal de la producătorul Nr. 1 la nivel mondial – compania Riedel.

Datorită cercetătilor ştiinţifice şi numeroaselor consultări cu degustători renumiți, Riedel unește într-o armonie perfectă paharul și vinul. Fiecare “instrument”, este special conceput pentru a dirija fluxul de vin în acea zona a limbii, care accentuează calitațile cele mai bune ale vinului respectiv. Acest pahar delicat din cristal va transforma orice picatură într-o simfonie.

Cei mai buni participanți ai cursei se vor putea bucura de calitatea acestor pahare de cristal, primind un set în dar.

Reprezentantul oficial în Republica Moldova al companiei Riedel este prima vinotecă din Chișinău, care ne pune la dispoziție o colecție excepțională de vinuri distinse atât din Moldova, cât și din alte țări ale lumii, Carpe Diem – Wine Shop & Bar.

Vinoteca Carpe Diem deține o colecție de aproximativ 160 de vinuri atât din Lumea Veche cât și din Lumea Nouă și vă poate oferi 20-25 tipuri de vin autohton să savurați la pahar. Vinul este servit în cele mai bune pahare, producătorul Nr.1 în lume – “Riedel”, la temperatura corectă și într-o atmosferă plăcută.

Despre pahare și munca celor de la Riedel puteți afla pe pagina oficială a companiei – riedel.com

Iar mai multe detalii despre prima vinotecă din capitală ”Carpe Diem” puteți afla pe wineshop.md

Amintim că cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la 31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă chiar acum pe site-ul  www.winerun.md.