RTR: Liviu Croitoru, dublu câștigător al cursei ”Cricova Wine Run”

DSC_0873Liviu Croitoru este, pentru a doua oară, câștigătorul întrecerii ”Cricova Wine Run”, desfășurată ieri, în galeriile subterane ale vinăriei Cricova, de clubul sportiv Sporter.md. El a alergat 10 kilometri în 35 de minute și 41 de secunde.

Al doilea loc a fost obținut de Viorel Gheorghiță, cu un rezultat de 36 de minute și 30 de secunde. Alexandru Danilov a ajuns al treilea la finiș, cu un rezultat de 43 de minute și 7 secunde.

Cea mai rapidă dintre participante a fost Svetlana Șepeleva, care a alergat traseul în 44 de minute și 19 secunde. Al doilea loc a fost obținut de Zinaida Sacara, cu un rezultat de fix 47 de minute. Al treilea loc îi aparține Dianei Nastas. Ea a alergat în 49 de minute și 3 secunde.

Întrecerea s-a desfășurat la o adâncime de 100 de metri. La eveniment au luat parte peste 300 de atleți, inclusiv profesioniști, din R. Moldova și din alte 18 țări, printre care SUA, Turcia, Cehia, Finlanda, Austria, Ucraina, România, Rusia și Lesotho.

Pe traseu, participanții au fost încurajați de grupuri de susținători, dar și de ansambluri folclorice, muzicanți, care au interpretat cântece țigănești și populare moldovenești, meșteri care au demonstrat meșteșugurile tradiționale moldovenești. În unele locuri, atleții erau speriați de persoanaje costumate.