Lucrul excepțional al voluntarilor Sporter la cursa Wine Run

ND3_8600La 31 ianuarie a avut loc cursa prin beciurile de la Cricova ”Wine Run”, la care au participat 200 de alergători.

Pentru că evenimentul să fie organizat la un nivel înalt, organizatorii cursei au adunat un grup de voluntari Wine Run, care a contribuit la organizarea concursului timp de mai multe zile.

IMG_0557La primele întâlniri cu voluntarii, ei au studiat minuțios harta traseului și au repartizat zonele între ei. La următoarea întâlnire voluntarii au ajutat echipei Sporter să pregătească pachetele de start al participanților la  Wine Run.

IMG_1047De ajutorul voluntarilor am avut nevoie și la eliberarea pachetelor de participant, în magazinul de firmă Cricova, din Chișinău.

Asadar, 60 de voluntari s-au implicat în organizarea cursei. Fiecare din ei de bună voie au ajutat la cele mai importante zone ale cursei.

IMG_1937La cursa prin beciurile de vin, voluntarii si-au dovedit valoarea la 100% și totul datorită experienței pe care au acumulat-o mulţi dintre voluntari ajutându-ne la organizarea Chisinau Marathon, Ghidighici Sea Mile, Chisinau Criterium, Moldova Freediving și Chisinau Criterium.

IMG_1732La sfârșitul evenimentului, toți voluntarii au primit diplome bine meritate cu mulțumire de la organizația Sporter.

IMG_2013Dorim să vă atragem atenţia că pe facebook există un grup Sporter Voluntariat, unde voluntarii comunică între ei și află cele mai recente informaţii privind proiectele viitoare și ultimele ştiri legate de voluntariat din țara noastră. Să se înscrie în acest grup poate oricine își doreşte să devină un adevărat voluntar al organizației Sporter și să ne ajute la desfăşurarea celor mai mari evenimente sportive din Moldova.

_DSC9940Dacă doriţi să deveniţi voluntar Sporter și să aflaţi mai multe despre munca noastră, accesaţi link-ul din rubrica “Voluntari” de pe site-ul sporter.md. Pentru a deveni o parte din echipa Sporter, completați formularul de voluntar.

Acum, vă îndemnăm să citiţi comentariile voluntarilor despre Wine Run:

 

1231 21 3535 4534

Echipa Sporter mulțumește fiecare voluntar pentru sprijinul și inițiativa lui, adusă în fiecare lucru efectuat. Sunteți cea mai valoroasa resursa în organizarea evenimentelor sportive din țara noastră. Vă mulțumim din toată inima!

ND3_8525Sunteți cei mai pozitive și cei mai buni în Moldova!

Galerie foto

David Lutsyk pentru winerun.md