Magazinul de echipament sport extrem LIMON oferă cadouri câștigătorilor la cursa Wine Run

logo-limon-horizontal

Magazinul de echipament sport extrem LIMON, oferă cadouri primilor bărbați și primelor trei femei ce ajung la finiș, la cursa Wine Run 2016 ce va avea loc în beciurile de la Cricova.

Câștigătorilor primului loc printre bărbați și femei și de asemenea a nominațiilor speciale li se vor acorda premii de valoare în timpul ceremoniei de premiere a campionilor cursei extremale. De asemenea, partenerul nostru Limon.md va oferi tuturor participanților vouchere cu reducere pentru achiziționarea bunurilor, a hainelor și a încălțămintei sportive din magazinul LIMON.

Magazinul LIMON este situat chiar în centrul capitalei pe Bld. Ștefan cel Mare, 148 (intrarea din str-la Teatrală) și oferă vizitatorilor săi:

echipament și îmbrăcăminte pentru turism, călătorii de orice complexitate, sporturi extreme și activități în aer liber;

  • Echipament pentru lucrări la înălţime (alpinism industrial), salvatori, pompieri, forţele speciale.

În magazin puteţi obţine sfaturi profesionale de alpiniști cu experiență și călători, aici vă vor ajuta să alegeți un set de echipament în funcție de obiectivele și capacitățile Dvs., vi se vor oferi garanţii, reduceri și promoţii.

Personalul magazinului LIMON simt pe ei însuși toate mărfurile ce le vând, deseori mergând în expediții montane și călătorii de mare complexitate, și, prin urmare cunosc nu din auzite despre avantajele și dezavantajele produselor lor.

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la  31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție, numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!