Magazinul LIMON oferă reducere la achiziționarea lanternei pentru cursa Wine Run

logo-limon-horizontal-e1452597137790Participanții la cursa din beciurile de la Cricova Wine Run 2016 au posibilitatea să procure lanternele frontale cu o reducere exclusivă de 15% de la partenerul nostru magazinul de echipament sport extrem Limon.md.

LIMON propune un număr suficient de lanterne cu diferite categorii de preț. Toate lanternele sunt prevăzute pentru cele mai dure condiții outdoor. Ofertele actuale de lanterne de la LIMON pot fi vizualizate în acest CATALOG.

În caz că nu reușiți să procurați lanterna din magazinul LIMON, nu vă faceți griji, acestea pot fi cumpărate din magazinul Cricova, unde vor fi distribuite pachetele de start și chiar din locul startului de la Cricova.

Magazinul LIMON este situat în centrul orașului Chișinău, bulevardul Stefan cel Mare, 148 (intrarea din str-la Teatrală).

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la  31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție, numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!