Mulțumim echipelor creative pentru participarea la cursa Wine Run

La 29 ianuarie la Cricova avut loc ce-a dea doua cursă oficială prin galeriile subterane – Cricova Wine Run. În acest an evenimentul s-a desfășurat în tradiții naționale. În timpul cursei, în 20 de locații au fost plasați animatori, reprezentanți ai grupurilor de muzică și dans, grație cărora participanții au aflat lucruri noi despre tradițiile Moldovei.

– Exprimăm mulțumiri emeritului artist al poporului Tudor Ungureanu, și ansamblului etnofolcloric ”Ștefan-Vodă”. Artiștii au evoluat înaintea cursei și au trâmbițat stratul Wine Run. Finaliștii au savurat din muzica populară  prin galeriile subterane până la finele evenimentului.

Stefan– Mulțumim artista îndrăgostită în folclor Stela Botez, care pe întreaga durată a cursei a bucurat auzul participanților cu jocul la cobză.

_DG83304– Dorim să exprimăm gratitudini ansamblului etnofolcloric incendiar ”Romanița” din cadrul Centrului de tehnologii avansate în medicină și farmaceutică ”Raisa Pacalo”, directorului artistic Mihai Simineacă pentru scenetele naționale din timpul cursei prin cramele de la Cricova.

Romanit– Pentru dansurile naționale mulțumim ansamblul de dans pop ”Serpantin” din Dubărsari, director artistic Irina Hamraeva.

Serpant– Exprimăm recunoștință ansamblului țigănesc “Katuna” pentru previziunea în palmă, pentru motivele țigănești și costumele pestrițe, observate de către fiecare participant al cursei.

BW9B1246– O mulțumire enormă exprimăm către Ecaterina Popescu și grupul de lucru manual din cadrul  Complexului de meşteşuguri populare „Artă Rustică”, împreună cu ansamblul Folcloric din Ciocâlteni.

arta– Mulțumim tinerilor muzicieni din cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte plastice pentru cântecele și dansurile frumoase.

academia m– De asemenea mulțumim ansamblu folcloric din Ciorescu ”Basarabencele” pentru cântecele populare și dansurile incendiare.

nasarab