Participanții Wine Run 2016 își pot achiziționa fotografiile

_DSC9911Ați dori să primiți toate fotografiile Dvs. de înaltă calitate de la cursa subterană Wine Run 2016? Acest lucru este posibil datorită unui nou serviciu disponibil pe site-ul oficial winerun.md.

În timp ce participanții se luptau pentru primele poziții de pe podiumul cursei prin labirinturile subterane de la Cricova, echipa noastră de fotografi a muncit cu mare dăruire, capturând și imortalizând fiecare participant al evenimentului prin lentilele aparatului foto.

Un program special ne-a ajutat să selectăm printre miile de imagini, astfel încât fiecare participant să aibă posibilitatea de a găsi și a achiziționa fotografiile cu ajutorul unui număr BIB individual.

Astăzi pe site-ul winerun.md a apărut o secțiune Foto, unde vor fi plasate toate imaginile. Pentru a vedea toate fotografiile disponibile cu Dvs., trebuie doar să introduceți numărul BIB individual în caseta de căutare.

Rezoluția imaginilor în previzualizare este 900×600 pixeli. Dacă doriți să primiți toate fotografiile cu rezoluție originală (2400×1600) fără logo, trebuie să achitați o taxă de 10 de euro. Taxa poate fi achitată numai cu cardurile Visa, MasterCard și Maestro.

După efectuarea plății veți primi pe e-mail un link de descărcare.

Nu ratați ocazia de a face ziua în care ați alergat prin labirinturile subterane de la Cricova, una de neuitat!

99fce0e1eb113f26c8a9bb4ed6835c49