Pasta Party în restaurantul Oliva pentru participanții la cursa Wine Run

IMG_1158La 30 ianuarie, cu o zi înainte de startul la cursa Wine Run ce are loc în beciurile de la Cricova, a avut loc tradiționala petrecere Pasta Party, pentru ca alergătorii să-şi umple organismul cu carbohidrați și vitamine.

IMG_1126La petrecere au fost invitați toți participanții la cursa Wine Run, primind invitația în pachetul de participant.

Restaurantul Oliva, localul unde s-a desfășurat evenimentul, a pregătit cele mai delicioase paste din cele mai proaspete și sănătoase ingrediente, care nu au lăsat indiferenţi pe nimeni din participanți, ba chiar le-a adăugat putere pentru cursa de 10km.

IMG_1092La petrecere, ce a avut loc într-o atmosferă prietenoasă, alergătorii, atât amatori cât și cei profesioniști și-au împărtăşit din experienţe, au discutat despre cursă și s-au bucurat de bucate.

IMG_1100Foarte curând, la 31 ianuarie, la 10:00 va fi dat startul unei curse inedite în Europa, ce se desfăşoară în beciurile vinicole de la Cricova, pe o distanță de 10km, la o adâncime de 100 de metri sub pământ.

IMG_1170Echipa Sporter aduce mulțumiri restaurantului Oliva pentru colaborare și organizarea petrecerii pentru participanții la Wine Run.

Galerie foto