Pasta Party pentru participanții Cricova Wine Run va avea loc în restaurantul Oliva

OlivaCa urmare a unei tradiţii, ce este foarte importantă în cadrul desfășurării a diferitor curse, partenerul Restaurantul ”Oliva” împreună cu Sporter.md va organiza petrecerea Pasta Party pentru toți participanții la cursa “Cricova Wine Run”, ce va avea loc prin beciurile de la Cricova.

În pachetul de start al fiecărui participant al cursei Wine Run se află un voucher cu reducerea de 25% pentru orice pasta în cadrul Pasta Party. Voucher-ul trebuie prezentat la vizitarea restaurantului Oliva.

6

Petrecerea Pasta Party va avea loc la data de 28 ianuarie, de la 18:30 până la 20:30, la restaurantul Oliva, situat în sectorul Botanica, bd. Decebal, 139.

12657874_1654251748161907_5767958963269345455_oOliva – este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraneană, preponderent din cea italiană. Noi susținem și promovăm mâncarea sănătoasă, preparată din ingrediente naturale și proaspete, iată de ce aveți garanția unor bucate deosebite, la prețuri convenabile, pe placul oricărui gurmand.

Bucătăria restaurantului Oliva poate fi lesne comparată cu cea de acasă.
Bucatele sunt preparate din produse achiziționate de la ferme autohtone, dar și din Italia.
Toate bucatele sunt pregătite pe loc, iar Pasta și Pizza se pregătesc manual chiar în fața oaspeților, care pot vedea procesul de preparare de la măsuțele sale sau chiar pot participa la proces.
Deserturile, precum Tiramisu și alte specialități ale casei, se prepară de către bucătarii noștri în fiecare dimineață și seară.

Vizitați restaurantul Oliva pentru a afla mai multe despre munca lor: oliva.md.

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la 29 ianuarie 2017, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ.