Pasta Party la restaurantul Oliva pentru participanții la cursa Wine Run

OlivaCa urmare a unei tradiţii, ce este foarte importantă în cadrul desfășurării a diferitor curse, partenerul Restaurantul ”Oliva” împreună cu Sporter.md va organiza petrecerea Pasta Party pentru toți participanții la cursa Wine Run 2016, ce va avea loc prin beciurile de la Cricova.   

Petrecerea Pasta Party va avea loc la data de 30 ianuarie, de la 16:00 până la 18:00, la restaurantul Oliva, situat în sectorul Botanica, bd. Decebal, 139.

În pachetul de participare al fiecărui participant la cursa Wine Run, este o invitaţie la petrecere și care este nevoie de a o prezenta la intrarea restaurantului Oliva.

Oliva –  este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraniană, preponderent din cea italiană. Rastaurantul Oliva, este adept al mâncării sănătoase, preparată din ingrediente proaspete și naturale. Dorim să vă familiarizăm cu  o bucătărie de înaltă calitate, menținând standardele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

Vizitați restaurantul Oliva pentru a afla mai multe despre munca lor: oliva.md.

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la  31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție, numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!