Proiectul 999.md – co-organizatorul cursei Cricova Wine Run

999_newLa 29 ianuarie 2017 în Moldova va avea loc cursa unică de 10 kilometri, desfăşurată în orășelul subteran Cricova. În mod special pentru participanţii Cricova Wine Run vor fi deschise acele coridoare şi pasaje, care sunt închise pentru turiştii obişnuiţi.

Proiectul 999.md în calitate de co-organizator, susţine această iniţiativă minunată cu ambele mâini şi picioare, din mai multe motive.

În primul rând, Wine Run  este unica cursă din lume de acest gen. În al doilea rând, susţinerea și promovarea unui mod de viaţă sănătos odată cu desfăşurarea Maratonului Chişinău a devenit o misiune importantă pentru proiectul 999.md. În cel de-al treilea rând, un astfel de eveniment contribuie la sporirea imaginii ţării şi dezvoltării turismului, fapt spre care aspirăm. Astfel, toate aceste motive minunate s-au unit într-o singură cursă – Cricova Wine Run.

La cursa Cricova Wine Run pot participa 300 de persoane, atât amatorii, cât şi profesioniştii care s-au înregistrat în prealabil şi au efectuat achitarea taxei de participare pentru Cricova Wine Run pe site-ul www.winerun.md. Înregistrarea poate fi efectuată până la 27 ianuarie 2017 (inclusiv). Cererile de participare nu vor mai fi acceptate în momentul când va fi atinsă limita participanţilor.

Eliberarea pachetelor de start va avea loc la magazinul de firmă Cricova (str. Sciusev, 96), pe 27 ianuarie, de la 11:00 până la 18:00.

Grăbeşte-te să devii participant al Cricova Wine Run 2017! Numărul de locuri este limitat!