Puma oferă cadouri câștigătorilor cursei Wine Run

161dc945536cMagazinul de îmbrăcăminte sport Puma din Republica Moldova, oferă cadouri primilor finaliști la cursa ce va avea loc în beciurile de la Cricova, Wine Run 2016. Câștigătorii primului loc atât bărbaţi cât și femei vor primi premii valoroase în timpul ceremoniei de premiere la cursa extremă.

Iar acum aveți posibilitatea să procurați îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport PUMA, cu o reducere substanțială de -70% la toată colecția anului 2015. Nu rataţi şansa de a cumpăra la preţuri mici articole sportive PUMA.

Misiunea brandului PUMA – este de a fi cel mai rapid din lume. Datorită dorinței noastre nemărginite de a dezvolta sportul noi suntem  #ForeverFaster (mereu mai rapizi). Să fim mereu mai rapizi – este formula noastră sacră. Mereu mai rapizi – e mai mult de 65 de ani de mărfuri sport pentru cei mai rapizi atleți.

Noi trăim și ne bucurăm de procesul de joc.  Pentru noi, sportul – e mai mult decât învingerea cu orice preț. Ne place o concurență sănătoasă și jocul. Acest lucru ne face fericiti.

Urmăriţi cele mai recente actualizări ale magazinului PUMA pe pagina de facebook.

Vă reamintim că, cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la 31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă acum pe site-ul www.winerun.md

Atenție, numărul de participanți este limitat până la 200 de persoane!!!