S-a finisat prima zi de eliberare a pachetelor de participant (Foto)

IMG_9056Astăzi, 27 ianuarie a avut loc prima zi de eliberare a pachetelor de participant la cursa de prin beciurile vinicole de la Cricova –  Wine Run.

Eliberarea pachetelor de start a avut loc în magazinul de firmă Cricova, și în această zi a fost vizitat de jumătate din alergători care au primit câte un rucsac, cu un set de participant și numărul de înregistrare cu cip electronic.

IMG_8846Vă reamintim că sâmbătă, 28 ianuarie, la fel vor fi eliberate pachetele de participant în magazinul de firmă Cricova, situat pe str. Sciusev, 96.

Orele de emitere a pachetelor este de la 10:00 la 18:00.

IMG_8979Asigurați-vă că aveți asupra Dvs un act de identitate, care trebuie prezentat echipei noastre la primirea pachetului.

Tot în ziua de sâmbătă, de la 18:30 până la 20:30 va avea loc Pasta Party, doar pentru participanții la cursă. În fiecare pachet de participare veți găsi o voucher  cu o reducere pentru orice paste. Evenimentul va avea loc la restaurantul Oliva, situat în sect. Botanica, Bd Decebal, 139.

IMG_9050În caz că nu reușiți să vă apropiați la magazinul de firmă Cricova, pentru a primi pachetul de participant, nu vă faceți griji, veți putea primi pachetul (duminică) la locul de start al cursei.

Galerie Foto