S-a finisat prima zi de eliberare a pachetelor de participant (Foto)

IMG_1258La 29 ianuarie a avut loc prima zi de eliberare a pachetelor de participant la cursa de prin beciurile vinicole de la Cricova –  Wine Run.

Eliberarea pachetelor de start a avut loc în magazinul de firmă Cricova, și în această zi a fost vizitat de jumătate din alergători care au primit câte un rucsac, cu un set de participant și numărul de înregistrare cu cip electronic.

IMG_1302Fiecare participant a primit nu doar pachetul de participare, dar a avut și ocazia să comunice cu echipa Sporter despre cursă, să se umple de emoţii pozitive și inspiraţie în ajunul de Wine Run.

IMG_1278Vă reamintim că sâmbătă, 30 ianuarie, la fel vor fi eliberate pachetele de participant în magazinul de firmă Cricova, situat pe str. Sciusev, 96.

Orele de emitere a pachetelor este de la 11:00 la 18:00.

Asigurați-vă că aveți asupra Dvs un act de identitate, care trebuie prezentat echipei noastre la primirea pachetului.

IMG_1342Tot în ziua de sâmbătă, de la 16:00 până la 18:00 va avea loc Pasta Party, doar pentru participanții la cursă. În fiecare pachet de participare veți găsi o invitație la acest eveniment. Evenimentul va avea loc la restaurantul Oliva, situat în sect. Botanica, Bd Decebal, 139.

În caz că nu reușiți să vă apropiați la magazinul de firmă Cricova, pentru a primi pachetul de participant, nu vă faceți griji, veți putea primi pachetul (duminică) la locul de start al cursei.

Echipa Sporter aduce mulțumiri magazinului Cricova pentru colaborare!

IMG_1379Duminică, 31 ianuarie vor fi organizate autobuze ce vor transfera participanții la locul de start al cursei, la beciurile de la Cricova.

Locul întâlnirii: Circul din Chișinău (sectorul Râșcani)

Ora: 8:00

Galerie foto