Vă prezentăm harta oficială a cursei Cricova Wine Run

wine-run_map_ROVă prezentăm harta cursei unice de 10 kilometri din Europa, care va avea loc în labirinturile subterane de la Cricova, la o adâncime de 100 de metri – Cricova Wine Run. Competiția se va desfășura oficial pentru a doua oară consecutiv în Moldova pe 29 ianuarie 2017.

Startul va fi dat în zona de parcare de la intrarea în beciurile vinicole Cricova.

După anunțarea startului cursei de către organizatori, participanții vor alerga 4,2 km vor fi prin pivniţele subterane și aproximativ un kilometru din traseul Wine Run va fi parcurs în exterior.

Ulterior, alergătorii vor reveni din nou în galeriile subterane, alergând ultimii 4,2 km până la linia de finiș (10 km), unde își vor ridica medaliile.

Astfel arată înregistrarea video a traseului Wine Run într-o direcție:

Sportivii vor alerga pe fundalul sonor al muzicii și al dansurilor populare.

Conform tradiției, la linia de sosire, fiecare participant al cursei va primi o medalie, va putea savura din bucatele tradiționale și se va încălzi cu izvar fierbinte de la fabrica de vinuri Cricova.

Competiția Cricova Wine Run se desfășoară cu scopul de a populariza turismul în Republica Moldova, de a familiariza publicul cu istoria moldovenească și producerea vinului național, de a promova modul sănătos de viață, precum și de a identifica cei mai puternici sportivi printre profesioniști și amatori.

Înregistrarea pentru cursa Wine Run este disponibilă pe site-ul www.winerun.md