Voluntarii Sporter pregătesc pachetele de start ale participanților Wine Run

IMG_0550Pe 27 ianuarie 2016 voluntarii organizației Sporter au oferit o mâină de ajutor la pregătirea pachetelor de start ale participanților Wine Run.

IMG_0522Voluntarii s-au oferit să ajute organizatorii la pregătirea conținutului pachetelor de start ale participanților cursei. Astăzi, ei au lipit chip-urile electronice la numerele de start, pe care participanții sunt obligați să le atașeze la haine pentru ca sistemul de cronometrare să înregistreze cu exactitate rezultatele fiecărui alergător.

IMG_0516Ulterior, voluntarii au început să pregătească sticlele simbolice de vin ale fabricii de la Crivoca. Ei au eliminat eticheta veche de pe sticlă și au lipit una nouă cu numele cursei, logo-ul organizatorului și partenerii generali ai Wine Run.

IMG_0547Pachetul de start al participantului va include:

  • – Un tricou cu simbolurile Wine Run 2016
  • – Un număr de start cu un cip electronic încorporat. Cip-ul trebuie atașat înaintea competiției în conformitate cu instrucțiunea.
  • – Un buletin informaţional
  • –  Mască respiratorie. Se va folosi pe anumite porțiuni ale traseului (vezi harta)
  • – O sticlă de vin marca Cricova

Pachetele de start vor fi distribuite în capitală în incinta magazilului de firmă ”Cricova”, str. Sciusev, 96, pe 29 ianuarie de la orele 11:00 pînă la 16:00 și 30 ianuarie de la 11:00 până la 18:00 și 31 ianuarie la ora 9:00 la start.

Amintim că cursa prin beciurile de la Cricova va avea loc la 31 ianuarie 2016, pe o distanță de 10 km și la o adâncime de 100 m sub pământ. Înregistrează-te la cursă chiar acum pe site-ul www.winerun.md.

Galerie foto